Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Pia Myrvold

Material Connect VI

Produkt nr.:10131178
Kr 6 800,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:44 x 44
Ark:53,5 x 55
Teknikk: Digitalgrafikk
Opplag:60 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Pia Myrvold (f.1960) 

 

Pia Myrvold debuterte som billedkunstner på Vestlandsutstillingen i 1981 og deltok på Høstutstillingen i 1982.

 

Pionèren Pia Myrvold

Pia Myrvold studerte sammen med blant annet maleren Charles Walter i California i 1977 og i 1978. Hennes kunstneriske uttrykk har resultert i malerier, grafikk, video og multimedia, klær som media og design av motekolleksjoner. I 1991 bosatte hun seg i Paris og ble nominert til årets mest talentfulle unge designer da hun stilte ut sin andre kolleksjon der i 1993. Hun har deltatt på en rekke utstillinger i Norge, samt i København, Roma, New York og Paris. Hun regnes internasjonalt som en pioneer innen tverrfaglig kunst.  I løpet av 90-årene utviklet hun en rekke kunstverk med bruk av sensorteknologi, interaktivitet og internett. Hun har signert noen av de første interaktive kunstgrenesnitt på internett, hvor også publikum er aktive deltakere.

Pia Myrvold - ny kreativitet

Fra år 2000 til i dag har Pia Myrvold laget flere store ambisiøse prosjekt innen kunst; interface-design, arkitektur, video og installasjon. Mest kjent er det hybride interaktive kunst/design prosjektet cybercouture.com og det interaktive “nye media” kunstverket “Female Interfaces” presentert i Centre Pompidou i 2005.
Som grafiker arbeider Pia Myrvold med litografi. 

- Min innfallsvinkel til kreativitet er langt på vei som et barn på en lekeplass. Når jeg er i sandkassen, synger jeg kanskje, og på vei til husken både danser og synger jeg, og klatrer i klatrestativet. Fantasien har ingen grenser, og i en læreprosess prøver jeg å arbeide med alle sider av meg selv for å finne ut i hvilken retning og hvor langt jeg kan utvikle meg. Det å arbeide på en mengde områder gjør meg bedre på hvert enkelt av dem, og da kan jeg strekke meg etter større utfordringer og vanskeligere oppgaver og bli bedre og bedre som kunstner.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Ons 12:00 - 17:00

Tors 12:00 - 18:00

Fre 12:00 - 17:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS