(f. 1970)

Klaus Haapaniemi

Klaus Haapaniemi er en internasjonalt anerkjent finsk grafiker, illustratør og designer bosatt i London. Han er utdannet som grafisk designer ved Lahti Institute of Design. I 2010 grunnla han selskapet Klaus Haapaniemi & Co med Mia Wallenius.

Klaus Haapaniemi - "en av de mest fremtredende nye designere og illustratører i vår tid"
Haapaniemis design tilnærming er påvirket av naturen, finsk folklore (Kalevala), slavisk og japansk kultur, samt tradisjonell dekorativ kunst med en moderne vri. Inspirasjon kommer fra et rikt utvalg av kulturelle referanser inkludert kunstens verdener, ballett, musikk og historiefortelling.

Haapaniemi har jobbet for finske selskaper som Marimekko og Iittala, og for utenlandske merker som Dolce & Gabbana, Diesel og Levis. Han blir av WGSN betraktet som "en av de mest fremtredende nye designere og illustratører i vår tid

Vi gjør vårt ytterste for å gjengi bildene mest mulig korrekt, men gjør oppmerksom på at enkelte bilder kan variere noe i farger fra skjerm til skjerm. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og utsolgte bilder.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring