Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Tom Eidsvold Larsen

54

Produkt nr.:10886114
Kr 4 000,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:38 x 40
Ark:42,5 x 49
Teknikk: Tresnitt
Opplag:20 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Tom Eidsvold Larsen (1966)

 

Tom Eidsvold Larsen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo.

 

Tom Eidsvold Larsen arbeidet som scenekoordinator og og loftsmester ved Det Norske Teatret i Oslo, da han ble utsatt for en arbeidsulykke som gjorde det umulig for han å fortsette. Hans interesse for tegning fikk han til å begynne å studere kunst. Under studiene utforsket han forskjellige grafiske teknikker og kombinasjoner. Som kunstner er han perfeksjonist og svært opptatt av godt håndverk.

 

Tom Eidsvold Larsen - Sirkler

Tom Eidsvold Larsen hadde sin første separatutstilling ved Galleri Norske Grafikere i 2015. Med utstillingen Sirkler fortsetter Larsen på et prosjekt han utviklet under sin masterutdanning, der enkle geometriske former og fargevirkninger kombineres og utforskes. Både tresnitt og litografi (noen ganger i kombinasjon) har blitt tatt i bruk. Det er sirkelen som danner grunnfiguren. Supplert med et rikt arsenal av former og mønstervirkninger, lys- og fargegraderinger, er disse sirklene utgangspunkt for en geometrisk og fargesterk billedverden. Han har tatt utgangspunkt i ettpunktsperspektiv i disse bildene. Slik sett utforsker de et spill mellom vår optiske evne og romlige opplevelse.

Han har latt seg inspirere av sin tidligere jobb og teaterscenen i sine bilder. Man kan se for seg bildenes sentrale sirkulære figur som plassert midt på en teaterscene. De sterke fargene kan minne om teaterlys. Men det er åpent for tolkning om bildene fremstiller en reell teaterscene eller et mer abstrakt visuelt og kognitivt rom.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS