Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

Arkiv:

Kunstverket presenterer:

Frank Brunner

Spring - 06.03.–12.04.2014

Frank Brunner viser for første gang etsninger sammen med nye litografier i denne utstillingen. Etsning, en ny teknikk for Brunner, er en teknikk kunstneren har gått inn i med et stormende engasjement og resultatet er grafiske bald med en kvalitet utenom det vanlige. 

Denne utstillingen viser Frank Brunner fra en ny side med etsninger som teknikk. Her får publikum oppleve en fordypning i materialer og egenskaper knyttet til etsning som teknikk. Etsning har gitt kunstneren rom for å arbeide videre med motivene sine, samt ti å eksperimentere med selve arkets egenskaper der det i enkelte fordypninger oppstår nærmest 3-dimensjonale effekter der papiret presses så hardt at det gir etter for trykket.

Frank Brunner er kjent for sine emosjonelle øyeblikkskildringer der det abstrakte og det figurative går over i hverandre i en perfekt balanse. Det realistiske og konkrete viser en forståelse for håndverket, mens det abstrakte viser kunstnerens hånd på verket - det som gjør et kunstverk helt unikt. Motivene og tematikken kan knyttes navnet på utstillingen - Spring - et ord med flere betydninger. Enten det handler om flyktighet, en ny start eller vår og oppblomstring står åpent for publikums egne tolkninger. 

 

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS