Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

Arkiv:

Kunstverket presenterer:

Siw Lurås

Under tiden... - 23.08.–06.10.2012

Utstillingen Under tiden... viste nye arbeider på papir i flere ulike varianter: monotypier, tegninger, collager og grafiske blad i forskjellige teknikker.

Dette var den andre utstillingen Kunstverket Galleri viste i sine nye lokaler i Kirkegata 5. Kunstverket ønsker å vise det mangfold, både i uttrykk og i teknikker, som lages av nordiske grafikere. Det er et særdeles høyt kvalitativt nivå på mye av samtidsgrafikken som lages i dag, og Kunstverket tar mål av seg til jevnlig å vise det vi anser som det fremste innen nordisk grafikk. Det er derfor en glede for oss å vise Siw Lurås sine nyeste grafiske arbeider, som på den en siden er befriende i sin enkelthet men som samtidig er utført på en mesterlig teknisk måte. Siw Lurås tar oss med inn en kreativ verden der farger og organiske former spiller en sentral rolle, og ved hjelp av forskjellige grafiske teknikker setter hun varige spor ikke bare på papiret - men også hos betrakteren.

Fargen utgjør nesten alltid et startmoment i mine bilder. Dens innebygde potensial styrer og plutselig er det noe der som får i gang prosessen. Bildet som så tar form bestemmer hva jeg skal bruke av teknikker: koldnål, karborundum, tresnitt, silketrykk, fotopolymer eller en miks av disse. Grafiske teknikker inviterer på en måte til og jobbe eksperimentelt. Derfor er mitt valg av teknikker ikke uttenkt, ikke noe mål i seg selv. Den friheten har vært nødvendig helt fra starten.  - Siw Lurås

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS