Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

Arkiv:

Kunstverket presenterer:

Morten Krogvold

Encounters - 2010

SOMMEREN 2010 VAR UTSTILLINGEN PÅ KUNSTVERKET HOVEDØYA EN FEIRING AV FOTOGRAF OG KUNSTNER MORTEN KROGVOLD, SOM FYLTE 60 ÅR.


På de gamle veggene i Lavetthuset ble hans største separatutstilling hittil vist, med et utvalg av det beste fra hele Krogvolds produksjon fra 1977 til i dag. Med i utstillingen var noen av hans mest kjente portretter av personligheter som Nelson Mandela, Gunnar Sønsteby, Arne Norheim og Erik Bye.

Det ble også invitert til en serie med "Ansikt til ansikt" hvor Morten Krogvold inviterte publikum til møter med kunstnerne Inger Sitter, Håkon Bleken og Kjell Erik Killi Olsen. Intervjuene ble filmet og publikum fikk stiftet nærmere bekjentskap til tre av våre største kunstnere, deres liv og virke. I forkant av intervjuene fotograferte Morten Krogvold kunstnerne, og portrettene vil bli vist for publikum disse søndagene.

Denne sommeren inviterte vi også publikum til teaterforestillingen "Stunder av virkelighet" av og med Jan Jönson. En gripende dramatisering av Jönsons oppsetting av Samuel Beckett stykker med insatte i blant annet San Quentin fengselet i California.

UTSTILLINGEN BLE SETT AV OVER 30.000 BESØKENDE.

 

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS