Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Hilde Rosenberg Bamarni

Timeteller 2

Produkt nr.:10991101
Kr 3 200,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:39 x 28,5
Ark:50 x 35
Teknikk: Silketrykk
Opplag:30 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.

Hilde Rosenberg Bamarni (født 1978)

Hilde R. Bamarni arbeider hovedsakelig med silketrykk, hvor hun stadig utforsker nye måter å tilnærme seg teknikken på. Hun leker med former, farger og ulike mønster. Utgangspunktet hennes er i egne fotografier, og hun arbeider tematisk med billeduttrykket, gjerne over flere år.

 

I en lenger periode har Bamarni jobbet med tematiske historiefortellinger som hun bygger opp i en collageaktig stil med bilder av barn, byer, arkitektur og natur. De siste årene har hun også jobbet med havet som tema, men her jobber Bamarni nærmere mot et fotografisk uttrykk, og ser på motivene som en formidling av både havets og menneskesinnets emosjoner og bevegelser. Likhet for de to uttrykkene er at de begge fargemessig tenderer opp mot populærkulturens skarpe og livfulle farger

 

Om sitt kunstnerskap forteller Hilde R. Bamarni:

«Mitt bildeuttrykk starter med fotografier tatt på mine reiser og av modeller som jeg har i min nære krets. Jeg tar med meg utsnitt og deler fra ulike urbane miljøer og skaper scener og sammensetninger av inntrykk, tanker, minner og drømmer. Ofte ser man kjente bygg, eller byområder, som bakgrunnen for bildene, men fokuset faller på menneskene i forgrunnen. Ofte barn og unge som står litt på siden av det som foregår i bildet. Kanskje holder de en rekvisitt i hendene, eller kanskje gjør de noe. Og dennsammenfiltringen av hendelser og personer danner nye historier, nøye regissert av meg, men ikke så ulikt livets tilfeldigheter. Gjennom manipulasjon og bearbeiding av fotografiske sannheter, fremkaller jeg mine historier og minnefortellinger i kunstverkenemine. Disse er uttrykk for mine opplevelser, tanker og følelser rundt det å være menneske, da spesielt barn og unges vei i livet.»

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Ons 12:00 - 17:00

Tors 12:00 - 18:00

Fre 12:00 - 17:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS