Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Residents 3

Produkt nr.:10879109
Kr 3 200,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:38 x 30
Ark:38 x 30
Opplag:20 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.

Elin Rødseth (f.1984)

 

Elin Rødseth er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, China Art Academy og Academia di bella arte di Firenze. Som grafiker arbeider hun med tresnitt og fotopolymer og kompinerer ofte disse teknikkene i sine arbeid.

.

Elin Rødseth - Grafikk

Arbeidene til Elin Rødseth viser anonyme figurer i minimalistiske omgivelser, som igjen skaper en mystikk. Figurene er ofte hentet fra fotografier og blir gjenbrukt og re-arrangert gjennom flere arbeider. Denne gjentakelsen forsterker følelsen av at de er skuespillere og figurer som kan manipuleres. De er ofte ansiktsløse og Rødseth har beskrevet sine figurer som fremmede du kan få et glimt av i et rom eller gå forbi på en travel gate. 

Rødseth har ofte kombinert ulike grafiske teknikker i sine arbeider, men da kun på samme papir. I hennes nyeste arbeider kombinerer hun arbeider som er trykt separat: En figur kan bli utført i fotopolymer på rispapir og sydd på et tresnitt. Resultatet blir en collage og trådens spor sammen med rispapiret, er med på å forsterke figurens sårbarhet. Som igjen viser til hvor sårbart mennesket er.

 

Elin Rødseth - Performance

Elin Rødseth er med i performancegruppen Oi Brenda. Det musikalske samarbeidsprosjektet ble startet i 2010 av Senta Rebecca Lürssen, Tone Berg Størseth og Elin Rødseth. Hver opptreden er unik og basert på iscenesatte, introverte minikonserter med tromme, bass og vokal, der selve musikken kan beskrives som mørk, suggerende og folkloristisk. Hver opptreden er stedspesifikk.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS