Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Et Dukkehjem - kunstmappe

Produkt nr.:24727104
Kr 12 000,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:62 x 43 (per trykk)
Ark:72 x 53 (per trykk)
Teknikk: Litografi
Opplag:50 eksemplarer
I forbindelse med utstillingen på Kunstverket Hovedøya Galleri i 2013, ble kunstmappen Et Dukkehjem med Elisabeth Werp lansert. Kunstmappen inkluderer 4 litografier:
Etterlatt
Etterlatt II
Etterlatt III
Etterlatt IV

Elisabeth Werp har latt seg inspirere av Henrik Ibsens kjente skuespill, og illustrerer Et Dukkehjem som en del av «Ibsen-serien». Hun er den første kvinne og den sjette kunstneren til å bidra til prosjektet. Tidligere har Frans Widerberg, Håkon Bleken, Jens Johannessen, Knut Rose og Ørnulf Opdahl illustrert hvert sitt Ibsen-verk. Med i mappen er utdrag fra teksten Et Dukkehjem i Ibsens egen håndskrift.
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.

Elisabeth Werp

 

Elisabeth Werp er utdannet ved Statens Håndverks- og kunstindustriskole 1984–88, Statens Kunstakademi 1988–92, deretter studieår i Paris og Firenze 1993–94. Motivene i Werps bilder er gjerne drømmeaktige, symbolske, figurative, men med et abstrakt innhold.

Elisabeth Werp har utviklet en helt spesiell og umiskjennelig stil der teknikk og symbolikk glir i hverandre i et symbiotisk formuttrykk. Motivene er drømmeaktige, symbolske, figurative, men med et abstrakt innhold. Et sykkelhjul skildrer ikke nødvendigvis et hjul, men det evig tilbakevendende. Et gammelt bord og stol er ikke møbler, men tydelige tegn på menneskers tilstedeværelse og undring over det liv som var her, er her, eller skal komme tilbake.
 

Elisabeth Werp og utstillinger

Hun har stilt ut blant annet ved Stenersenmuseet, Kunstindustrimuseet og hos Galleri Brandstrup. Elisabeth Werp arbeider som maler og grafiker, med teknikken litografi og har også elementer av installasjoner i sine utstillinger.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS