Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Adam Saks

Flora Empire III

Produkt nr.:24800102
Kr 4 900,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:37,5 x 49,5
Ark:53,5 x 74
Opplag:60 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Adam Saks (f. 1974)


Den danske kunstneren Adam Saks arbeider som maler og grafiker. Han er utdannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og Hochschule der Künste i Berlin. Han bor og arbeider i Berlin. Han var den første kunstneren som ble tildelt Kjell Nupen Memorial Grant, som senere endret navn til QSPA (Queen Sonja Print Award) Inspirational Award.

 

Kjell Nupen Memorial Grant 2015

Adam Saks er den første kunstner som har blitt tildelt Kjell Nupen Memorial Grant. Prisen er et samarbeid mellom Queen Sonja Art Foundation og mestertrykker Bill Goldston ved Universal Limited Art Edition (ULAE) i New York. Prisen deles ut annen hvert år til minne om kunstneren Kjell Nupen og skal gå til en nordisk kunstner som har utmerket seg innen grafisk kunst. I 2014 var han en av 13 nominerte kunstnere til Queen Sonja Print Award. Det var Kjell Nupen som nominerte han.

Adam Saks kunst ligger i spennet mellom figurasjon og abstraksjon. Hans kunst har ofte et flertydig narrativ. Han finner inspirasjon til sine motiv i alt fra kunsthistorien til tatoveringer. Det er ofte lite dybde og rom i hans bilder. Den dybden man finner kommer fra motiv som overlappes. Adam Saks eksperimenterer med forskjellige grafiske teknikker og mestrer de forskjellige teknikkers uttrykk. Han skaper dermed særegne og personlige verk.

Adam Saks - Samlinger og utstillinger

Adam Saks er representert i offentlige samlinger i Danmark, Finland, Sverige og Frankrike. Han har vært utstilt ved flere museer i Europa, der i blant AROS - Århus Kunstmuseum i Danmark, Nordiske Akvarell Museet i Sverige og Lieu d`Art Contemporain i Frankrike

Adam Saks har også utgitt en rekke kunstpublikasjoner og bøker gjennom Shaefer Grafisk Verksted i Danmark.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS