Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

U.T

Produkt nr.:09518100
Kr 5 000,00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:34 x 33,5
Ark:40 x 50
Teknikk: Fotogravyr
Opplag:150 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Dag Alveng (f. 1953)

 

Dag Alveng er utdannet ved Trent Polytechnic i England og er ansett som en av Norges fremste fotokunstnere. Mens andre fotografer spenner sine bilder fra det lyseste hvite til det mørkeste sorte, jobber Alveng i det øverste sjiktet av gråtoner.

 

Dag Alveng - Fotografiet

Dag Alveng er en av Norges fremste fotokunstnere. Teknisk kvalitet har alltid vært Alvengs varemerke. Han er influert av amerikansk straight photography og fotografer som Robert Adams, Lewis Baltz, Harry Callahan og Ray Metzker. Alveng legger vekt på særskilte fotografiske kvaliteter som rik detaljgjengivelse, vekselvirkningen mellom helheten og detaljene og en nyansert gråtoneskala. Det er gråtoneskalaen man ofte forbinder med Alveng. Mens andre fotografer spenner sine bilder fra det lyseste hvite til det mørkeste sorte, jobber Alveng i det øverste sjiktet av gråtoner.

Lyset er også viktig i Alvengs fotografier. Enkelte ganger blendes man nesten av lysets høye intensitet. Alveng søker ingen dypere mening i sine bilder. Det handler verken om eksotiske scener eller spektakulære motiver, men daglige scener som omgir oss alle, men som vi ikke alltid tar oss tid til å feste i minnet.

Dag Alveng - Utstillinger og samlinger

Dag Alveng var med på å etablere Fotogalleriet i Oslo, der han et par år senere debuterte med en separatutstilling som skulle innvarsle konseptkunstens inntreden i norsk fotohistorie. Siden har han jevnlig stilt ut på viktige museer og gallerier i USA og Europa, Han har blitt innkjøpt av bl.a. Metropolitan og Museum of Modern Art i New York.

 

 

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider:

Onsdag 12:00 - 17:00

Torsdag 12:00 - 18:00

Fredag 12:00 - 17:00

Lørdag 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2023 © Kunstverket Galleri AS